Pink Lotus

Lotussens historie

Lotus betragtes som en hellig blomst i både hinduisme og buddhisme. Det siges, at en af ​​Buddhas prædikener udelukkende bestod af at præsentere en lotusblomst til publikum.

Lotusolie fremmer den indre ro og åndelige refleksion. Den støtter din meditation, ved at holde tankerne fokuseret i nuet, uden fortidens forstyrrelser og fremtidens bekymringer.

Lotus er ofte forbundet med gamle buddhistiske, indiske og egyptiske mytologier, og lotusblomsten har dybe rødder i østlige historie. For buddhister symboliserer den åndelig oplysning.

En indisk skabelsesberetning fortæller, at udfoldelsen af ​​en lotus repræsenterer universets oprindelse. Egyptisk mytologi har en lignende skabelsesberetning, selvom blomsten i denne fortælling er en blå lotus.

Duften af ​​lotus æterisk olie menes at tilskynde kroppen til at trække vejret dybere. Gamle romere menes, at have brugt det i omslag og plastre til at hjælpe med åndedrætsproblemer, som astma. Kombinationen af ​​dybe vejrtrækninger og afslapning pga. duften gør, at den øger følelsen af ro.

Ifølge aromaterapeuter er Pink Lotus virksom ved følgende tilstande i:

Psyken: Ulykkelighed, følelse af ikke at være god nok eller at være et dårlig menneske – Svært ved at være tilstede i nuet – Giver følelsen af, at du er på en rejse mod visdom, hvor livet, smerte og lidelse giver mening.

Kroppen: Astma – Åndedrætsproblemer.

Duftmæssigt kan Pink Lotus med fordel blandes med:

Sandeltræ – Rosmarin – Timian – Kardemomme –  Vanilla – Fennikel

Aroma: Eksotisk, blomster- og let urteagtig duft.
Indeholder: LLL (12.80%), β-POL (8.28%), β-PLL (11.27%), β-PLO (8.58%), β-BeLL (8.32%).
Sikkerhed: Brug den ikke til børn og gravide.
Husk altid at konsultere din læge ved fysiske eller psykiske symptomer. Aromaterapi skal ikke erstatte et lægebesøg, men blot være et supplement til en ansvarlig behandling.