New Skin Revolution 2018

 

The New Skin Revolution 2018 handler om, at blive bevidst som forbruger – både hvad angår egen indre og ydre sundhed, men også hvad angår miljø og bæredygtighed. Det giver sig udslag i bevidste valg, hvad angår ingredienserne i vores produkter.

Vi vælger f.eks. palmeolie fra bæredygtig skovbrug, og bruger så vidt muligt økologiske råvarer, når vi laver basisprodukter.

By Wiklund fokuserer ikke kun på huden, men på hele mennesket. Det betyder, at vi tror på, at bl.a. de æteriske olier har en virkning også på sindet og inde i kroppen.

Alt, hvad der kommer på huden eller ind gennem næsen, kommer nemlig også ind i kroppen via blodbanerne. Derfor er det vigtigt at blive bevidst om, hvad det egentlig er vi går og putter på huden.

For at støtte dig i at blive en bevidst forbruger, har du på denne website også mulighed for at være din egen aromaterapeut. Du skriver blot, hvad din olie eller dit produkt skal hjælpe på fysisk eller psykisk i et søgefelt, og så dukker de ting op, der afhjælper netop dit problem.

By Wiklund sælger ikke selve de æteriske olier, men putter gerne æteriske olier i vores produkter efter dit eget valg. Grunden til, at vi giver dig mulighed for at være din egen aromaterapeut, er netop at hjælpe med at skabe bevidsthed om, hvad naturen rent faktisk kan tilbyde os mennesker.

Vores prispolitik er, at stort set alle skal kunne være med. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at dyre crememærker tager overpriser for deres produkter. Ingredienserne i luksus-cremer er som regel ikke så dyre, at det bør koste flere tusinde kroner for 50 ml. creme. Det ved vi her hos By Wiklund. Vi forsøger at holde priserne der, hvor de hører hjemme. Det er en del af New Skin Revolution, at du kan købe et luksusprodukt, som du selv er med til at designe for en yderst rimelig pris.

Indtil videre kan du kun købe ansigtscremer, men med tiden vil der være mulighed for at købe flere produkter…. vi tager det stille og roligt…. hastværk er lastværk….. og Rom skal ikke bygges på en dag…. heller ikke By Wiklund.

Please follow and like us: